Om oss

Ekonomikumgruppen skapades för att underlätta din vardag. Våra tre bolag, Mfin, Castus och
AB Bolagshantering har olika spetskompetenser som kompletterar varandra och bildar en enhet med ett enda mål – att du ska få fokusera på din kärnverksamhet. Vi har samlat alla våra tjänster inom ekonomi, inkasso och juridik under en och samma sida för att du enklare ska hitta det du söker.

Tillsammans har vi mångårig erfarenhet inom områdena ekonomi, inkasso och juridik. Vår gemensamma ambition är att du ska få skräddarsydda lösningar som möter dina behov. Vi vill att du ska kunna känna dig trygg i att dina frågor hanteras av professionella, erfarna och personliga aktörer.

Om Mfin

Mfin har sitt ursprung i Svefaksfären som tidigare varit ledande inom outsourcing, finansiering och inkasso. Med en tydlig vision att erbjuda tjänster inom ekonomi, inkasso och juridik för företag och privatpersoner på ett personligt och professionellt vis.

Vi värdesätter framförallt personlig service, flexibilitet tillsammans med en snabb kommunikation.

Om Castus

Castus har hela tiden haft målet att kunder ska kunna ägna sig åt sin kärnverksamhet och känna sig trygga med att deras redovisning och ekonomi hanteras av seriös aktör. Genom att erbjuda flexibla och digitala lösningar som underlättar för dig kan du fortsätta att utveckla ditt företag.

Castus filosofi är enkel, varje uppdrag innebär ett partnerskap där vi tillsammans optimerar det ekonomiska flödet. Vårt mål är att ta fram lösningar som förbättrar din verksamhet.

Om AB Bolagshantering

AB Bolagshantering startade 2002 då vi såg att det fanns en efterfrågan från bolag där de behövde hjälp med administrativa bolagstekniska frågor, inte minst i de fall det kräver registrering vid Bolagsverket. Företagare vill ägna sig åt sin kärnverksamhet och när det kommer till formellt bolagstekniska frågor vill de gärna ha professionell hjälp. Många av våra uppdrag kommer från bolagens revisions- och redovisningsbyråer och idag är vår största verksamhetsgren snabbavveckling av bolag genom likvidation.

Intresserad?

Hör av dig till oss så berättar vi mer!

KONTAKTA OSS